Trygs toppsjef åpner for flere oppkjøp i Norge

I 2021 gjorde Tryg flere oppkjøp i Skandinavia, inkludert Norge. Toppsjef Morten Hübbe avviser ikke at det kan komme fler oppkjøp her til lands.
Konsernsjef Morten Hübbe kjøper gjerne flere norske forsikringsselskaper. | Foto: FinansWatch/Joar Grindheim
Konsernsjef Morten Hübbe kjøper gjerne flere norske forsikringsselskaper. | Foto: FinansWatch/Joar Grindheim

I fjor brukte Tryg 50 milliarder kroner til å kjøpe Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Norge. Nå er fokuset til Tryg å få integrert de to virksomhetene i konsernet, men samtidig er ikke konsernsjef Morten Hübbe avvisende til å kjøpe andre forsikringsvirksomheter i Norge.

– Vi skal bruke noen år til å forsikre oss om at vi får mest mulig ut av den familien vi nå har skapt, med tre sterke ben i Danmark, Norge og Sverige. Når det er på plass ser vi at Norge blir det minste markedet vårt og man kan forestille seg at det kan tilføres noe der gjennom mindre oppkjøp – ja det kan vi godt se for oss, sier Hübbe til den danske avisen Finans.

Tryg leverte sine siste kvartalsresultater for 2021 denne uken. Konsernets resultat ble 30 millioner danske kroner lavere enn forventet, men likevel respektabelt med 826 millioner kroner.

Trygs norske virksomhet økte imidlertid sitt tekniske resultat med 81,3 prosent og økte bemanningen med 90 personer i 2021.

Danmark er Gjensidiges flaggskip utenfor Norge

Gjensidige: – Det beste årsresultatet i konsernets historie

Tryg økte bemanningen i Bergen med 90 nye medarbeidere i 2021: – Vi satser der vi har muligheten til å bygge gode fagmiljøer 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også