FinansWatch

Söderberg & Partners satser på Vestlandet

Forsikringsmeglerselskapet melder om god drift etter kun et par måneder i Ålesund.

Fra venstre: Helge Røsvik, Britt Fredriksen og Steinar Henden. De nyansatte ved kontoret i Ålesund. | Foto: Söderberg & Partners.

Söderberg & Partners har i noen måneder vært i markedet i Ålesund og skriver i en pressemelding at de allerede har fått mange kunder i området. Nå ser de positivt på utviklingen fremover.

Med seg på laget i Ålesund har rådgiverselskapet fått med seg tre rutinerte rådgivere fra distriktet. Helge Røsvik, Britt Fredriksen og Steinar Henden har kommet inn. Selskapet skriver at trioen har til sammen 90 års erfaring fra forsikringsbransjen, der 60 år er innen forsikringsmegling med bakgrunn fra Tryg Forsikring og Aon Norway.

– Lokal tilstedeværelse er viktig for næringslivet og strategien til Söderberg & Partners passer derfor perfekt inn i vårt distrikt. Personlig rådgiving er noe Söderberg & Partners satser stort på, og det er svært etterspurt i næringslivet, sier daglig leder Steinar Henden i pressemeldingen.

På grunn av positiviteten Söderberg & Partners har sett de første månedene, vil selskapet nå satse. Det betyr flere ansettelser til sitt kontor i Ålesund.

– Etableringen i Ålesund er et viktig steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier Agnar Nordeidet, COO i Söderberg & Partners.

Han forteller videre i pressemeldingen at de også ser for seg etablering i flere byer på Vestlandet, da det er en spennende region hvor selskapet ønsker å posisjonere seg.

Söderberg & Partners har virksomheter i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg og Nederland, og har samlet i overkant av 600 milliarder kroner under rådgivning.

Tryg Norge økte teknisk resultat med 81,3 prosent i 2021

Insr' kurshopp på børs: – Nyheten burde ikke overrasket noen

Tryg oppjusterer bærekraftsmål 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch