FinansWatch

Tryg oppjusterer bærekraftsmål

I forbindelse med rapporteringen av årsresultatet for 2021 forplikter Tryg seg også til å øke bærekraftsinnsatsen i skadeutbetalinger.

Arkvibilde. Tryg vil reparere frontlykter fremfor å bytte dem for å spare mer plastavfall. | Foto: Martin Lehmann

I sin nye CSR-rapport, som kom sammen med fremleggingen av årsresultatet for Tryg, skriver konsernet at de forplikter seg til et mer ambisiøst bærekraftsmål.

Målet frem mot 2024 er at hver tredje krone som går til skadeutbetalinger skal brukes bærekraftig. I fjorårets rapport var målet 15 prosent, skriver Børsen Pro. Altså ønsker Tryg å mer enn doble innsatsen på området.

Veien til målet går blant annet innom mange bilverksteder. Frem til nå har reparasjon av støtfangere fremfor bytte vært et område Tryg har satset på. Fremover vil de også reparere flere frontlykter fremfor å bytte dem.

– De erfaringer vi har fått i forbindelse med arbeidet med å reparere støtfangere, som gjorde at vi reduserte vårt plastavfall med 22 tonn, har vist at riktig mange reservedeler som normalt blir skiftet kan repareres fullt forsvarlig hvis de rette håndverkerne får jobben, sier Mogens Olesen, skadedirektør i Tryg til avisen.

Tryg fortsetter veksten i Skandinavia

Tryg Norge økte teknisk resultat med 81,3 prosent i 2021

Storebrand kåret til det beste forsikringsselskapet i verden på bærekraft 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch