FinansWatch

If: For oss alene dreier det seg om skader for flere titalls millioner

Forsikringsselskapet har så langt registrert over 200 skadesaker etter uværet i Sør-Norge og selskapet regner med å få inn skadesaker i lang tid fremover.

Sigmund Clementz er kommunikasjonssjef i If. Selskapet regner med å få inn skademeldinger i flere uker fremover, siden det kan være mange hytter som har fått skader.

Skadene dreier seg om alt fra knuste glassruter på hytter til næringsbygg som har fått flere trær over taket, ifølge en pressemelding fra If.

180 av sakene gjelder skader på private hus og hytter, mens 26 av sakene gjelder skader på næringslokaler. I tillegg skal noen biler ha blitt skadet i uværet.

– If er allerede i gang med å sikre og utbedre skader flere steder, uttaler kommunikasjonssjef Sigmund Clementz i If i meldingen.

Tryg Forsikring: – Skadetallene etter uværet i Sør-Norge øker

Tryg Forsikring: – Skademeldingene har tikket inn hele helgen

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch