FinansWatch

Tryg Forsikring: – Skademeldingene har tikket inn hele helgen  

Etter uværet i Sør-Norge har Tryg så langt registrert 51 skader.

Store menger med trær lå strødd over fylkesvei 243 i Hedalen på grensen mellom Ringerike og Sør Aurdal. | Foto: tipser / NTB

– Skademeldingene har tikket inn hele helgen, og mandag ettermiddag hadde vi registrert skader på 41 private boliger, fire næringslivsbygninger, samt seks biler, uttaler Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring, i en pressemelding.

– Vi estimerer de foreløpige kostnadene til vel seks millioner kroner, men dette kan endre seg når skadeomfanget blir nøyere besiktiget. Det kan trolig også komme flere etterregistreringer av skader, det er ikke uvanlig, legger Brandeggen til.

Forsikringsselskapet regner med at noen av skadene kan overføres til Norsk Naturskadepool, som er en felles ordning mellom forsikringsselskapene som sikrer dekning mot naturskader for alle som har tegnet brannforsikring.

Naturskadepoolen har registrert 4366 skader til et estimert erstatningsbeløp på rundt 250 millioner kroner per 31. oktober i år. Tryg opplyser at over 3000 av disse skadene er i forbindelse med uvær og storm.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch