Gjensidige Forsikring tapte i Agder Lagmannsrett

Helt siden 2017 har hotelleier Kristian Samnøen kjempet for at forsikringsselskapet skulle dekke vannskadene og utbedre spaanlegget ved Rauland Høgfjellshotell.
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB

Det er lokalavisen Varden som skriver om Samnøens 4,5 år lange kamp mot Gjensidige Forsikring etter omfattende lekkasjer fra taket i spaavdelingen ved hotellet i 2017.

I Telemark tingrett fikk ikke Samnøen medhold, men han valgte å anke saken inn til Agder Lagmannsrett, som nå har konkludert med at skaden skal dekkes av Gjensidige Forsikring.

– Det har vært en lang og slitsom kamp for den lille mann mot milliardkonsernet. Nå er jeg bare veldig glad for at jeg gikk videre med saken. Det er ikke alle som klarer og tør det mot en slik forsikringsgigant, sier Samnøen til Varden.

– Gjensidige konstaterer at lagmannsretten har vært uenig med selskapet vedrørende spørsmålet om skaden har oppstått plutselig, og om unntaket for utett bygning fikk anvendelse, skriver forsikringsselskapets advokat Vibeke Stiansen i en tekstmelding til Varden.

Gjensidige holder fast på utbyttepolitikken

Tryg Forsikring: – Skadetallene etter uværet i Sør-Norge øker

Tryg Forsikring: – Skademeldingene har tikket inn hele helgen   

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også