Norges første autoriserte forsikringsrådgivere for bedriftsmarked

Storebrand har fått to autoriserte forsikringsrådgivere for bedriftsmarkedet, som med det blir Norges to første til å bli autorisert.
Bjørn Hopsdal og Marianne Haraldsen er Norges to første autoriserte forsikringsrådgivere for bedriftsmarked. | Foto: Storebrand
Bjørn Hopsdal og Marianne Haraldsen er Norges to første autoriserte forsikringsrådgivere for bedriftsmarked. | Foto: Storebrand

På Storebrand sin LinkedIn-profil feirer selskapet at Marianne Haraldsen og Bjørn Hopsdal er blitt Norges to første autoriserte forsikringsrådgivere for bedriftsmarkedet.

– Det er svært positivt at forsikringsbransjen har fått en standard for hva en rådgiver skal inneha av faglig og etisk kompetanse. Finansnæringens autorisasjonsordninger har gjort en kjempejobb med å få dette på plass for bransjen, sier Nina H. Bryhn, som er ansvarlig for autorisasjonsordningene på næring hos Storebrand.

Haraldsen og Hopsdal har begge lang fartstid som rådgivere og opplever at kundene verdsetter rådgivere med høy kompetanse, skriver Storebrand.

Grunnen til at de to blir Norges første er at Finaut ikke krever autorisering for bedriftsmarkedet. Under spørsmålet «Hvem skal bli autorisert?» på Finaut sine hjemmesider for skadeforsikring, skriver selskapet «Både rådgivere som formidler det totale spekteret av private skadeforsikringer og deres leder med faglig oppfølgingsansvar skal autoriseres.»

If forsikring fjerner 60-prosentgrensen for kondemnering av biler

Tryg: – Datakriminaliteten er gått kraftig opp, men bedrifter forsikrer seg ikke mot det

Ble informert om CO2-utslipp – vil heller reparere ødelagt utstyr 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også