Tryg har utplassert livbøye nummer 50.000

Nå har Tryg Forsikring har hengt opp 50.000 livbøyer over hele landet.
Foto: PR / Tryg
Foto: PR / Tryg

Nylig hengte Tryg opp livbøye nummer 50.000, og milepælen ble fredag markert da Redningsselskapet region vest fikk tildelt en egen æresbøye, det skriver Tryg i en pressemelding.        

– Tryg-bøyen er en del av vårt samfunnsoppdrag og DNA. Samtidig faller det oss helt naturlig å tildele Redningsselskapet region vest en æresbøye og diplom i anledningen. De gjør en imponerende innsats og har i en årrekke vært en samarbeidspartner rundt sikkerhet til sjøs og drukningsforebyggende tiltak, sier norgessjef i Tryg Forsikring, Espen Opedal i pressemeldingen.

Overrekkelsen av æresbøyen fant sted ved Redningsselskapets lokaler i Vågen i Bergen. Redningsselskapet har hat et samarbeidet med Tryg siden 2016.

– Livbøyen er både symbolsk viktig og et praktisk hjelpemiddel for å redde liv. Redningsselskapet og Tryg har en felles visjon om at ingen skal drukne. Gode samarbeidspartnere som Tryg er en forutsetning for vårt forebyggende arbeid, forklarer leder for Redningsselskapet region vest, Endre Ytreland i pressemeldingen.

Den første livbøyen ble utplassert i Salhus utenfor Bergen i 1952, den gang Tryg het Vesta. Tryg antar at livbøyene har medvirket til å redde over tusen personer fra å drukne siden da. Ved utgangen av august var 57 personer omkommet av drukning i år.

Gjenåpningen av bankene forsinket flere steder

Eiendomskreditt mener rammeverket for grønne lån er godt nok – selv før taksonomien kommer

Kinesiske myndigheter er i ferd med å ta kontroll over finansteknologiselskap 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også