FinansWatch

Tryg Norge fikk teknisk resultat på 706 millioner kroner i 2020

Inntektene vokste med nesten åtte prosent.

Espen Opedal, direktør i Tryg Norge. | Foto: PR

Trygs norske virksomhet fikk et teknisk resultat på 706 millioner kroner i 2020, en oppgang på 14 prosent fra året før. Inntektene i Norge økte med åtte prosent.

Selskapet skriver i rapporten at skredet på Gjerdrum medfører erstatninger på om lag 130 millioner kroner.

– Tryg har vært tett på de som har vært rammet av ulykken, og har bistått med nødvendig hjelp til dem som har mistet sine hjem og blitt evakuert, sier Trygs norgessjef Espen Opedal i en pressemelding.

Kundeveksten i Norge ble på 28.000 kunder. Samtidig økte antallet krav med 74 prosent, nesten hele veksten var koronarelatert.

– Vi er fornøyd med å levere et godt resultat i et krevende år. Store deler av Trygs organisasjon har sittet på hjemmekontor størsteparten av året, men likevel er både kunder og ansatte mer fornøyd enn tidligere. Det er litt av en bragd, sier Espen Opedal videre.

Tryg skriver også i meldingen at deres datterselskap Enter nå er markedsledende innen salg av bilforsikring gjennom forhandlere, med en tredjedel av markedet.

Opdeal kommenterer den norske virksomheten i detalj i denne saken.

Tryg: – Vi skal bli klimanøytrale innen 2023 

 Tryg landet nesten rett på forventningene i fjerde kvartal

Codan Norge: – Resultatet av avstemningen var som forventet 

Mer fra FinansWatch

Handelsbanken innfører disse bærekraftsmålene

Handelsbankens bærekraftsmål er netto nullutslipp av klimagasser så snart som mulig, og senest i 2040. Det inkluderer utlån, leasing og investeringer, samt utslippene som banken selv genererer fra for eksempel energibruk og forretningsreiser.

Les også

Siste Nytt