FinansWatch

Storebrand og Coop inngår forsikringssamarbeid

Coop har valgt Storebrand som ny leverandør av forsikringstjenester til sine 1,85 millioner medeiere.

Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand og Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge. Foto: Stian Falk/Storebrand

Den nye avtalen innebærer at medeierne får tilgang til Storebrands skade- og personforsikringer gjennom Coops kanaler, under navnet Coop Forsikring – i samarbeid med Storebrand.

– Coop og Storebrand er begge solide organisasjoner med en lang og stolt tradisjon for å ivareta sine medeiere og kunder på best mulig måte. Medeierne i Coop er aktive og lojale, og vi er svært glade for å kunne bidra til at de nå også oppnår trygghet og frihet gjennom gode forsikringsprodukter til svært konkurransedyktige vilkår og priser, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand i en pressemelding.

Partnerskapet vil bidra til å styrke Storebrands markedsandel innen forsikring.

– Vi har opplevd god vekst innen forsikring den siste tiden, og har blant annet gjort det enklere for kundene ved å utvikle en god digital oppgjørsprosess. Nå gleder vi oss til å kunne skape gode kundeopplevelser til enda flere, sier Skaaret.

Sbanken: – Prisjegerne er vanskelig å gjøre lønnsomme 

Storebrand er blant verdens mest bærekraftige selskaper 

Storebrand proklamerer enda en ny bærekraftsseier 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch