Storebrand og Coop inngår forsikringssamarbeid

Coop har valgt Storebrand som ny leverandør av forsikringstjenester til sine 1,85 millioner medeiere.
Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand og Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge. Foto: Stian Falk/Storebrand
Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand og Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge. Foto: Stian Falk/Storebrand

Den nye avtalen innebærer at medeierne får tilgang til Storebrands skade- og personforsikringer gjennom Coops kanaler, under navnet Coop Forsikring – i samarbeid med Storebrand.

– Coop og Storebrand er begge solide organisasjoner med en lang og stolt tradisjon for å ivareta sine medeiere og kunder på best mulig måte. Medeierne i Coop er aktive og lojale, og vi er svært glade for å kunne bidra til at de nå også oppnår trygghet og frihet gjennom gode forsikringsprodukter til svært konkurransedyktige vilkår og priser, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand i en pressemelding.

Partnerskapet vil bidra til å styrke Storebrands markedsandel innen forsikring.

– Vi har opplevd god vekst innen forsikring den siste tiden, og har blant annet gjort det enklere for kundene ved å utvikle en god digital oppgjørsprosess. Nå gleder vi oss til å kunne skape gode kundeopplevelser til enda flere, sier Skaaret.

Sbanken: – Prisjegerne er vanskelig å gjøre lønnsomme 

Storebrand er blant verdens mest bærekraftige selskaper 

Storebrand proklamerer enda en ny bærekraftsseier 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også