Jernbanepersonalets Forsikring leverer resultatoppgang

– Det positive resultatet i tredje kvartal skyldes i hovedsak at erstatningskostnadene ble redusert betydelig i årets andre kvartal sammenliknet med i fjor. Koronaeffekter som færre bilskader, mindre reiseaktivitet og få store branner er viktige årsaker, sier Helge Dalen, konsernsjef i Jbf bank og forsikring i en pressemelding.
Helge Dalen er konsernsjef i Jbf bank og forsikring
Helge Dalen er konsernsjef i Jbf bank og forsikring

I tredje kvartal leverte Jernbanepersonalets forsikring et forsikringsteknisk resultat på 18,6 millioner kroner og et overskudd på 73,7 millioner kroner så langt i 2020.  Netto inntekter fra selskapets investeringer var på 59,7 millioner kroner i årets tredje kvartal, opp fra 30 millioner kroner i fjor.

Brutto premieinntekter endte på 764,8 millioner kroner og finansinntektene i tredje kvartal var på 47,9 millioner.

– Vi er eid av kundene våre og ønsker derfor at det forsikringstekniske resultatet skal gå i null, slik at vi kan tilby kundene våre lavest mulige priser. Det positive resultatet i tredje kvartal skyldes i hovedsak at erstatningskostnadene ble redusert betydelig i årets andre kvartal sammenliknet med i fjor. Koronaeffekter som færre bilskader, mindre reiseaktivitet og få store branner er viktige årsaker, sier Helge Dalen, konsernsjef i Jbf bank og forsikring i en pressemelding.

– Innhenting etter urolighetene i andre kvartal har vært over all forventning. Alt i alt har det vært et solid kvartal, legger Dalen til.

Nordnet har ambisjoner om å være best på grønne og fornybare fond 

Lederflukt i DNB Private Banking  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også