Norefjell Ski & Spa saksøker Codan Forsikring

Partene er uenig om en pandemiforsikring gjelder koronasituasjonen.
Foto: NTB
Foto: NTB

Den første rettssaken om forsikringsdekning for koronatap er planlagt til 15. februar 2021 ved Oslo tingrett. Saksøker er Norefjell Ski & Spa som eies av et brødrepar og er på franchisebasis tilknyttet Petter A. Stordalens kjede av frittstående hoteller; Nordic Hotels & Resorts. Der inngår blant andre også Farris Bad i Larvik og luksushotellet The Thief i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Det betyr at resortanlegget på Norefjell inngår i forsikringsavtalen hele Nordic Choice-konsernet har inngått med Codan Forsikring. Kravet mot Codan Forsikring er på 4,4 millioner kroner og det er Nordic Choice som leder saksøkingen og dreier seg om en pandemiforsikring.

– Vi er ikke noe nærmere en løsning og det er ingen kontakt mellom oss og Codan, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice-konsernet.

– Det er ingen dårlig stemning mellom partene. Det er ingen surmuling. Vi er bare uenige om forsikringen dekker koronasituasjonen. Og så er vi enige om at dette spørsmålet skal prøves rettslig, sier han.

Codan Forsikring ønsker mer bevisste hytteeiere 

Tryg har fått 24.000 nye privatkunder i år 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også