Tapte 16 millioner kroner

Huddlestock forbereder seg på «lønnsom vekst i eksisterende markeder», men økte tapene i årets første kvartal.
I MINUS: Leif Arnold Thomas ble i januar ny konsernsjef i Huddlestock.
I MINUS: Leif Arnold Thomas ble i januar ny konsernsjef i Huddlestock.

Huddlestock Fintech hadde 20,6 millioner i inntekter i første kvartal, noe som gir en økning på 24 prosent fra samme kvartal i fjor.

Driftsresultatet ender imidlertid på minus 15,8 millioner kroner, etter at blant annet personalkostnader på 17,1 millioner er trukket fra.

Huddlestock, som leverer programvare til forvaltere, la frem årsrapporten for 2023 tidligere i år, det der ble varslet om kostnadskutt. Driftskostnadene falt med 20 prosent fra fjerde til første kvartal til totalt 24,4 millioner kroner. Det er en økning på 29 prosent fra første kvartal 2023.

Bunnlinjen viser et tap på 16,4 millioner kroner i første kvartal, ned fra tapet på 9 millioner kroner samme kvartal i fjor. Til sammenligning gikk selskapet 41,1 millioner kroner i minus kvartalet før.

I løpet av årets første kvartal har nye ledelsesroller blitt etablert, står det i rapporten. Leif Arnold Thomas ble i januar ny konsernsjef, mens Morten Bernhardsen ble finansdirektør og Daniel Risberg driftsdirektør med fokus på Norden.

– Vi har etablert en sterk posisjon i Nord-Europa med den eneste komplette Investment-as-a-Service-plattformen, som retter seg mot et selvforsterkende vekstmarked for leverandører av finansielle produkter og tjenester. Flere investorer, flere investeringsplattformer og utviklende investeringspreferanser øker etterspørselen etter våre produkter og tjenester, og vi har høy verdi å fange i våre eksisterende markeder, sier Thomas i en pressemelding.

Huddlestock-aksjen har hatt et svært rødt år på børs, med et kursfall på nær 60 prosent de siste tolv månedene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også