FinansWatch

Norsk-startet kryptoselskap har kjøpt Ape Board

Nansen AI, ledet av gründer Alex Svanevik, har kjøpt Ape Board, som leverer innsikt om porteføljer på tvers av såkalte defi-protokoller.

Gründer og CEO Alex Svanevik (t.v) og medgründer Evgeny Medvedev. | Foto: Nansen

Dette skriver Shifter.

Oppkjøpet er et steg på veien til å bli en superapp for web3, skriver Nansen i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Nansen vil bli Google for blokkjede-data

Tanken er å samle mer informasjon på én og samme plass, for å gi investorer kontroll over sine ulike porteføljer, eksempelvis av kryptovalutaer og NFTer, uten å hoppe mellom et utall ulike tjenester, skriver Shifter.

Vokser hurtig

Kryopselskapet Nansen har kun eksistert et par år, og selskapet ble nylig priset til 75 millioner dollar.

Gründer og administrerende direktør Alex Svanevik sa til FinansWatch før jul, at han mener hentingen av kapital vil skape bedre produkter og bedre medarbeidere for selskapet.

– Vi er ydmyke og takknemlige for å være kjent som et av de raskest voksende start-upene i verden. Vi vil nå ha muligheten til å drive Nansens neste fase av vekst og utvikling. Dette inkluderer ansettelse av de beste utviklerne og analytikerne, i tillegg til utvidelse av plattformens verktøy og flerkjede integrasjon på en global skala, sa Svanevik.

Blokkjede-analyse

Nansen tilbyr blokkjede-analyse på sin plattform. Foreløpig gir Nansen informasjon på Ethereum, Polygon, Fantom, BSC, Arbitrum, Avalanche, Celo og Ronin. Man kan bruke plattformen til å følge andre «lommebøker», og se hvilke handler som gjennomføres av hvilke kontoer. Nansen har over 100 millioner «lommebøker». Dette gjør at man kan følge andre som har gjort gode handler tidligere.

Nansen vil bli Google for blokkjede-data

Firi-sjefen om emisjonen: – Har bevist at vi ikke er en døgnflue

Rapport: Nordmenn blant de mest utålmodige bankkundene


Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch