FinansWatch

Lunar tilbyr egen betaling for netthandel

Lanserer ny betalingstjeneste for betaling rett fra konto.

Norgessjef for Lunar Bank, Eilin Schjetne. | Foto: Lunar Bank

Digitalbanken Lunar lanserer nå Lunar Checkout, en egen betalingsløsning for nettbutikker som åpner for kontobasert betaling til nettbutikker. Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Netthandelen har eksplodert under pandemien, og fortsetter å vokse. For nettbutikkene er det viktigere enn noensinne å kunne tilby en lynrask og enkel checkout for unngå at kundene hopper av underveis i kjøpene. Samtidig etterspør varehandelen lavere transaksjonspriser. Alt dette imøtekommer vi nå, sier norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne i pressemeldingen.

Løsningen er ifølge Lunar slik at kunden kun trenger å taste inn mobilnummeret sitt og så blir resten fylt inn og ordnet av Checkout-løsningen, med trekk rett fra konto.

Utfordrerbanken sier Checkout er den første løsningen deres i det som skal bli en portefølje av betalingsløsninger.

– Fremtidens betalinger vil utgjøre en stor del av vår kommende vekst. I et marked som fortsatt er dominert av noen få aktører, vil vi gjerne være et friskt alternativ. Jo flere kunder som kommer til Lunar, jo større muskler får vi også i betalingsmarkedet. De neste 12 månedene blir det helt sentralt for oss å få et solid fotfeste i betalingsmarkedet. Og det kan vi når vi sammen med våre 350.000 kunder kan vise en ny vei, avslutter Schjetne.

Den første nettbutikken til å ta i bruk løsningen er Lunars egen.

Lunar Bank får ny toppsjef

Lunar Bank har passert 50.000 kunder i Norge

15.000 tok DNBs økonomiske helsesjekk første uke 

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger