Lunar tilbyr egen betaling for netthandel

Lanserer ny betalingstjeneste for betaling rett fra konto.
Norgessjef for Lunar Bank, Eilin Schjetne. | Foto: Lunar Bank
Norgessjef for Lunar Bank, Eilin Schjetne. | Foto: Lunar Bank

Digitalbanken Lunar lanserer nå Lunar Checkout, en egen betalingsløsning for nettbutikker som åpner for kontobasert betaling til nettbutikker. Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Netthandelen har eksplodert under pandemien, og fortsetter å vokse. For nettbutikkene er det viktigere enn noensinne å kunne tilby en lynrask og enkel checkout for unngå at kundene hopper av underveis i kjøpene. Samtidig etterspør varehandelen lavere transaksjonspriser. Alt dette imøtekommer vi nå, sier norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne i pressemeldingen.

Løsningen er ifølge Lunar slik at kunden kun trenger å taste inn mobilnummeret sitt og så blir resten fylt inn og ordnet av Checkout-løsningen, med trekk rett fra konto.

Utfordrerbanken sier Checkout er den første løsningen deres i det som skal bli en portefølje av betalingsløsninger.

– Fremtidens betalinger vil utgjøre en stor del av vår kommende vekst. I et marked som fortsatt er dominert av noen få aktører, vil vi gjerne være et friskt alternativ. Jo flere kunder som kommer til Lunar, jo større muskler får vi også i betalingsmarkedet. De neste 12 månedene blir det helt sentralt for oss å få et solid fotfeste i betalingsmarkedet. Og det kan vi når vi sammen med våre 350.000 kunder kan vise en ny vei, avslutter Schjetne.

Den første nettbutikken til å ta i bruk løsningen er Lunars egen.

Lunar Bank får ny toppsjef

Lunar Bank har passert 50.000 kunder i Norge

15.000 tok DNBs økonomiske helsesjekk første uke 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også