FinansWatch

Sparebanken Sogn og Fjordane hadde høyere ambisjoner enn det nettbankleverandørene klarte å levere: – Vi utviklet vårt eget system

Mobilbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane ble nylig rangert som den beste blant sparebankene i kundeundersøkelsen til Epsi. Det er ekstra stas for banken som har utviklet sin egen nettbank og mobilbank.

Teknologidirektør i Sparebanken Sogn og Fjordane, Reiel Haugland. | Foto: PR / Sparebanken Sogn og Fjordane

Kundeundersøkelsen til EPSI rangerer Sparebanken Sogn og Fjordane helt i toppen på kundeopplevelse og omdømme, men også på mobilbank der sparebanken blir rangert som nummer to etter Sbanken. Det er en fjær i hatten til teknologidirektør i Sparebanken Sogn og Fjordane, Reiel Haugland. Han har ledet et lite team som har utviklet bankens nettbank og mobilbank.

– Vi jobbet en stund med flere leverandører av nettbank- og mobilbanktjenester. Men vi hadde alltid høyere ambisjoner og var mer utålmodige på å levere bedre tjenester til våre kunder. Derfor tok vi en beslutning i årsskiftet 2013/14 på å utvikle vårt eget system, forklarer Haugland.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Verdsettelse av fast eiendom: Nå kommer det nye krav

– Finanstilsynet har gjennom en god prosess lagt til rette for at utviklingen av avanserte og digitaliserte prosesser knyttet til bolighandel og boliglån i Norge kan ivaretas, sier Erik Johansen, direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger