Huddlestocks halvårsresultat betydelig merket av pandemien

Fintech-selskapet har vekst, men utsatte prosjekter hos signerte kunder forsinker inntektene.
Adm. dir. John Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock
Adm. dir. John Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Fintechselskapet Huddlestock fikk et nettoresultat før skatt på -4,9 millioner kroner i første halvår 2021. Proforma-resultatet ble -2,3 millioner kroner.

Proformatallene inkluderer inntekter og kostnader fra Visigon som om selskapet skulle vært overtatt 1. januar. Det ble overtatt i juni.

Driftsinntektene lå på 3,0 millioner kroner, mens proforma-inntektene oppgis til 23,8 millioner kroner.

– Med vårt forøkte team av konsulenter med ekspertise som kommer fra Visigon ser vi mange muligheter for vekst og synergier. Hjemme i Norden gir Visigons markedsposisjon og omdømme et fantastisk utgangspunkt sammen med Huddlestock Technology. Samtidig gir Huddlestocks internasjonale posisjon muligheter for Visigon utenfor Norden, sier administrerende direktør John Skajem i Huddlestock i en pressemelding.

Huddlestock leverer it-systemer for formuesforvaltere, depotbanker og handelsplattformer. Huddlestock opererer i et internasjonalt marked. Visigon utvider tjenestespekteret med konsultasjon for strategisk planlegging og støtte i forkant og etterkant av implementering av strategier.

Huddlestock skriver i sin rapport at pandemien har vært en stor fartsdump for implementering av løsninger hos kunder som ble signert i fjor. Det har resultert i forsinkelser i inntektene deres.

Klarna har milliardunderskudd i første halvår av 2021

Vipps lanserer Vipps Checkout

Nordnet vinner internasjonal designpris 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også