Nordnet vinner internasjonal designpris

Red Dot Award deles ut årlig av den tyske organisasjonen Design Zentrum Nordrhein Westfalen, og i år vant Nordnet sin app en av prisene.
Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet, er veldig fornøyd med å ha vunnet designprisen. | Foto: Nordnet
Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet, er veldig fornøyd med å ha vunnet designprisen. | Foto: Nordnet

Designprisen ble for første gang delt ut i 1955 og juryen består av 24 internasjonale designeksperter. «Vinnerne utmerker seg gjennom eksepsjonnell kvalitet innen produkt- og kommunikasjonsdesign.», skriver Red Dot Award på sine hjemmesider.

Nordnet vinner pris i hovedkategorien «Varemerke og kommunikasjon» og med underkategorien «Finans-app».

– Denne prisen betyr mye for oss, og jeg er stolt av både appen og hele teamet bak. Brukervennligheten, det moderne designet og de jevnlige oppdateringene er nøkkelordene i vårt arbeid med appen, og vi setter stor pris på at juryen har gitt oss denne utmerkelsen, sier Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet, i en pressemelding.

Nordnets app ble lansert i 2018, og en oppdadert versjon går ut hver niende dag. Omtrent 60 prosent av Nordnets 1,5 millioner kunder benytter hovedsakelig appen, skriver Nordnet. Appen sto for rundt 30 prosent av alle transaksjoner hos selskapet første halvår av 2021.

– Vi ser at mobilen stadig blir en viktigere kanal for privatøkonomi, og at mer enn halvparten av våre kunder for det meste benytter appen til å logge inn på Nordnets plattform for å holde øye med sparingen. Appen er høyt prioritert både av oss og våre kunder, og derfor er det ekstra morsomt å få en så prestisjefull utmerkelse som Red Dot Award, sier Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet.

Nordnets internasjonale indeksfond blir bærekraftige

Lunar Bank har passert 50.000 kunder i Norge

Rune Garborg vil vinne Europa 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også