Klarna ansetter landssjef i Danmark

Noen få måneder etter at Svenske Klarna annonserte planer om å gå inn i det danske markedet har de nå ansatt en landssjef.
Martin Hein er ansatt som ny landssjef for Klarna i Danmark, etter at Klarna nå går inn i det danske markedet. | Foto: Klarna/PR
Martin Hein er ansatt som ny landssjef for Klarna i Danmark, etter at Klarna nå går inn i det danske markedet. | Foto: Klarna/PR

Den svenske betalingsgiganten Klarna ansetter en landssjef til å føre planene om et inntog på det danske markedet, skriver Watchmedier.dk.

Martin Hein (34) skal utvikle og øke kjennskapet til danskene mot Klarna, står det i en pressemelding.

«Jeg ser frem til å bidra til Klarna sin imponerende vekst. Det danske markedet er helt ferskt for Klarna, men har et stort potensial. Vi er derfor begeistret for å endelig kunne vise danskene hvorfor vi er en revolusjonerende handle- og betalingstjeneste», sier Hein i pressemeldingen.

Hein har tilbragt 12 år i utlandet, blant annet som leder for skoprodusenten Ecco i Singapore og Malaysia, før han hadde en lignende rolle for klokkeprodusenten Daniel Wellington i sørøst Asia.

I april annonserte Klarna at selskapet skulle inn på det danske markedet. Klarna, ifølge egne estimater, behandler omtrent 40 prosent av transaksjoner når det handles online.

I pressemeldingen står det at de ønsker å samarbeide med danske virksomheter som ønsker å selge deres varer globalt.

«Vi har store ambisjoner for Danmark hvor vi nettopp har lansert nye features i appen vår med inspirasjon til å handle i mange danske nettbutikker. Det er flere ting på vei som jeg gleder meg til å presentere i nærmeste fremtid», skriver Hein.

Klarna ble stiftet i 2005 og er i dag representert i 17 markeder. Selskapet har 90 millioner brukere og samarbeider med 250.000 butikker.

Norsk betalingsløsning satser i Europa

Sparebank-profil: – Viktig at norske banker har strategisk kontroll

Vipps-sjef: Sammenslåingen handler om e-handel 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også