FinansWatch

Klarna ansetter landssjef i Danmark

Noen få måneder etter at Svenske Klarna annonserte planer om å gå inn i det danske markedet har de nå ansatt en landssjef.

Martin Hein er ansatt som ny landssjef for Klarna i Danmark, etter at Klarna nå går inn i det danske markedet. | Foto: Klarna/PR

Den svenske betalingsgiganten Klarna ansetter en landssjef til å føre planene om et inntog på det danske markedet, skriver Watchmedier.dk.

Martin Hein (34) skal utvikle og øke kjennskapet til danskene mot Klarna, står det i en pressemelding.

«Jeg ser frem til å bidra til Klarna sin imponerende vekst. Det danske markedet er helt ferskt for Klarna, men har et stort potensial. Vi er derfor begeistret for å endelig kunne vise danskene hvorfor vi er en revolusjonerende handle- og betalingstjeneste», sier Hein i pressemeldingen.

Hein har tilbragt 12 år i utlandet, blant annet som leder for skoprodusenten Ecco i Singapore og Malaysia, før han hadde en lignende rolle for klokkeprodusenten Daniel Wellington i sørøst Asia.

I april annonserte Klarna at selskapet skulle inn på det danske markedet. Klarna, ifølge egne estimater, behandler omtrent 40 prosent av transaksjoner når det handles online.

I pressemeldingen står det at de ønsker å samarbeide med danske virksomheter som ønsker å selge deres varer globalt.

«Vi har store ambisjoner for Danmark hvor vi nettopp har lansert nye features i appen vår med inspirasjon til å handle i mange danske nettbutikker. Det er flere ting på vei som jeg gleder meg til å presentere i nærmeste fremtid», skriver Hein.

Klarna ble stiftet i 2005 og er i dag representert i 17 markeder. Selskapet har 90 millioner brukere og samarbeider med 250.000 butikker.

Norsk betalingsløsning satser i Europa

Sparebank-profil: – Viktig at norske banker har strategisk kontroll

Vipps-sjef: Sammenslåingen handler om e-handel 

Mer fra FinansWatch

Kredinor henter direktør fra Intrum

Ledergruppen som skal føre Kredinor og SpareBank 1-eide Modhi er klar, og Kredinor henter sin direktør for operasjonell drift fra en av konkurrentene.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch