FinansWatch

Visma blir kortutsteder

Visma har inngått et partnerskap med betalingsselskapet Adyen om å tilby betalingskort som er integrert med Vismas systemer.

Programvareselskapet Visma blir kortutsteder i samarbeid med Adyen. Både interne og kunder kan få egne Visma-kort som er helt integrert i økonomisystemene de bruker. | Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Det norske programvareselskapet Visma, som leverer økonomi systemer gjennom 200 datterselskaper i 20 land har inngått en avtale med betalingsselskapet Adyen som gjør Visma til en utsteder av betalingskort.

Betalingskortene, som enten kan være fysiske eller virtuelle, vil integreres med Vismas økonomi- og kostnadssystemer slik at rapportering av utlegg, reiseregninger eller leverandørkostnader vil komme rett inn i økonomistystemet fra transaksjonshistorikken.

Visma-selskspet ProActive vil være det første som tar løsningen i bruk internt.

– Når ProActive nå kan tilby sine kunder betalingskort gjennom Adyen, vil det være mulig å lage et mer helhetlig kostnadsstyringstilbud. Å implementere Adyens kortutgivelsesløsning med ProActive var et naturlig neste skritt for oss, og vi er glade for å kunne samarbeide med en så innovativ partner som Adyen, sier Rudi Thomassen, kommersiell direktør i Visma i en pressemelding.

Finanstilsynet: – Kryptovaluta er i det store og hele uregulert

Tilgang til en kryptoplattform og skatteteknologi fristet Blockbonds

Konsulentselskap mener banker har utappet potensial i å støtte krypto-investorer 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch