Aksjonærene støtter Huddlestock-oppkjøp

Storaksjonærene har forpliktet seg til å bidra med minst 30 millioner kroner til å finansiere oppkjøp, samt bidra til videre vekst og styrke arbeidskapitalen.
John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock
John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock har fredag besluttet å gjennomføre en fortrinnsrettet emisjon på mellom 30 og 50 millioner kroner, fremgår det av en børsmelding.

Huddlestock kunngjorde i forrige uke oppkjøpet av Visigon Nordic, som er et svensk konsulentselskap som retter seg mot bank og finans. Kapitalinnsprøytingen er ment til å finansiere oppkjøpet, i tillegg til å støtte opp om den videre vekststrategien og styrke arbeidskapitalen i selskapet.

Et konsortium av kjerneaksjonærer har forpliktet seg til å støtte oppkjøpet av Visigon Nordic AB, som innebærer at aksjonærene har forpliktet seg til å tegne aksjer for 30 millioner kroner i emisjonen.

Selve tegningskursen er på 6 kroner per aksje, lik sluttkurs på Oslo Børs fredag. Kursen er også lik vederlaget som Huddlestock skal betale i aksjer til Visigon. Huddlestock har tidligere opplyst om at oppkjøpet vil skje gjennom en kombinasjon av kontanter og Huddlestock-aksjer, hvor 60 prosent vil bli betalt kontant og 40 prosent i aksjer.

Tilbudsperioden vil etter planen vare fra 14. mai til 28. mai, hvor det vil bli utstedt 2,5 millioner tegningsretter.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også