FinansWatch

Aksjonærene støtter Huddlestock-oppkjøp

Storaksjonærene har forpliktet seg til å bidra med minst 30 millioner kroner til å finansiere oppkjøp, samt bidra til videre vekst og styrke arbeidskapitalen.

John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock har fredag besluttet å gjennomføre en fortrinnsrettet emisjon på mellom 30 og 50 millioner kroner, fremgår det av en børsmelding.

Huddlestock kunngjorde i forrige uke oppkjøpet av Visigon Nordic, som er et svensk konsulentselskap som retter seg mot bank og finans. Kapitalinnsprøytingen er ment til å finansiere oppkjøpet, i tillegg til å støtte opp om den videre vekststrategien og styrke arbeidskapitalen i selskapet.

Et konsortium av kjerneaksjonærer har forpliktet seg til å støtte oppkjøpet av Visigon Nordic AB, som innebærer at aksjonærene har forpliktet seg til å tegne aksjer for 30 millioner kroner i emisjonen.

Selve tegningskursen er på 6 kroner per aksje, lik sluttkurs på Oslo Børs fredag. Kursen er også lik vederlaget som Huddlestock skal betale i aksjer til Visigon. Huddlestock har tidligere opplyst om at oppkjøpet vil skje gjennom en kombinasjon av kontanter og Huddlestock-aksjer, hvor 60 prosent vil bli betalt kontant og 40 prosent i aksjer.

Tilbudsperioden vil etter planen vare fra 14. mai til 28. mai, hvor det vil bli utstedt 2,5 millioner tegningsretter.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch