FinansWatch

Huddlestock med oppkjøp og emisjon

Det norske fintechselskapet forventer oppkjøpet vil bidra til å akselerere kommersialiseringen av Huddlestocks to primære teknologier, samt kraftig inntektsøkning.

John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock fortsetter offensiven, og har nå inngått avtale om å kjøpe Visigon Nordic, som er et svensk konsulentselskap som retter seg mot bank og finans.

Avtalen verdsetter Visigon til 56 millioner kroner.

– Oppkjøpet av Visigon er en viktig avtale for Huddlestock. Det er den perfekte symfonien for å levere banebrytende digitale løsninger og direkte markedsadgang til kapitalforvaltere, depotbanker og handelsplattformer globalt, sier administrerende direktør i Huddlestock, John E. Skajem, i en melding.

Huddlestock varsler samtidig en emisjon, hvor de planlegger en kapitalinnhenting på inntil 50 millioner kroner for å finansiere oppkjøpet. I tillegg vil kapitalen bidra til å støtte opp om den videre vekststrategien og styrke arbeidskapitalen.

Huddlestock opplyser at oppkjøpet vil skje gjennom en kombinasjon av kontanter og Huddlestock-aksjer, hvor 60 prosent vil bli betalt kontant og 40 prosent i aksjer til en pris på 6 kroner per aksje.

Ifølge Skajem vil oppkjøpet bidra til å akselerere kommersialiseringen av Huddlestocks to primære teknologier, Apex og Bedrock. Det nye selskapet vil i 2021 ha et kombinert inntektsmål på 51 millioner kroner, og en EBITDA på 5,3 millioner kroner.

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch