Huddlestock med oppkjøp og emisjon

Det norske fintechselskapet forventer oppkjøpet vil bidra til å akselerere kommersialiseringen av Huddlestocks to primære teknologier, samt kraftig inntektsøkning.
John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock
John E. Skahjem, konsernsjef Huddlestock. | Foto: Huddlestock

Huddlestock fortsetter offensiven, og har nå inngått avtale om å kjøpe Visigon Nordic, som er et svensk konsulentselskap som retter seg mot bank og finans.

Avtalen verdsetter Visigon til 56 millioner kroner.

– Oppkjøpet av Visigon er en viktig avtale for Huddlestock. Det er den perfekte symfonien for å levere banebrytende digitale løsninger og direkte markedsadgang til kapitalforvaltere, depotbanker og handelsplattformer globalt, sier administrerende direktør i Huddlestock, John E. Skajem, i en melding.

Huddlestock varsler samtidig en emisjon, hvor de planlegger en kapitalinnhenting på inntil 50 millioner kroner for å finansiere oppkjøpet. I tillegg vil kapitalen bidra til å støtte opp om den videre vekststrategien og styrke arbeidskapitalen.

Huddlestock opplyser at oppkjøpet vil skje gjennom en kombinasjon av kontanter og Huddlestock-aksjer, hvor 60 prosent vil bli betalt kontant og 40 prosent i aksjer til en pris på 6 kroner per aksje.

Ifølge Skajem vil oppkjøpet bidra til å akselerere kommersialiseringen av Huddlestocks to primære teknologier, Apex og Bedrock. Det nye selskapet vil i 2021 ha et kombinert inntektsmål på 51 millioner kroner, og en EBITDA på 5,3 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også