Huddlestock: Bremset av pandemien

Fintech-selskapet Huddlestock leverte et driftsresultat på minus 1,8 millioner kroner i første kvartal, men melder samtidig om flere nye avtaler.
Gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v.) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock
Gründer og styremedlem Murshid Ali (t.v.) og konsernsjef John Egil Skajem i Huddlestock. | Foto: Huddlestock

– Selv om pandemien førte til noen forsinkelser for våre kommersielle utviklingsplaner, er vi tilfreds med at våre partnerskap med BNP Paribas, Baader Bank, MHX, Donau Capital, Pecunia og Tradegate utvikler seg godt. Vi forventer at flertallet av disse kontraktene går live i Q2 i år. Kvartalet har startet bra, med en sterk pipeline med intensjonsavtaler og kontrakter som skal signeres – både for Bedrock og Apex-løsningene, sier administrerende direktør John Skajem i en børsmelding.

Huddlestock er et finansteknologi-selskap som tilbyr SaaS-løsninger (Software as a Service) til banker, forvaltere og andre i den finansielle sektoren. Selskapet ble notert på Euronext-listen i november i fjor.

Inntektene i første kvartal beløp seg til 499.895, mens driftskostnadene var 2.333.247. Det ga et driftsresultat på minus 1.830.708 kroner. Til sammenligning var driftsresultatet for hele 2020 et tap på 12,4 millioner kroner.

– Kostnadene i første kvartal er knyttet til tilpasning av software i forbindelse med onboarding av nye kontraktskunder, sier Skajem og framholder at egenkapitalen var på 64,7 millioner kroner ved utløpet av første kvartal.

I første kvartal undertegnet Huddlestock nye intensjonsavtaler med to klienter for Bedrock, Donau Capital og Tradegate, og en klient for Apex, nemlig Pecunia.

Tjommi henter 5,6 millioner kroner til vekstplaner

Zwipe satser i Midtøsten og Afrika

Huddlestock vinner internasjonal fintech-pris 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også