FinansWatch

Solid omsetningsvekst for Buypass

Sikkerhetsløsningen Buypass brukes nå av tre millioner nordmenn daglig.

Gunnar Lindstøl, administrerende direktør i Buypass. | Foto: Buypass

Buypass fikk en årsomsetning på 255 millioner kroner i 2020. Det melder selskapet i en pressemelding mandag. Det gir en økning på 16 prosent i inntektene. Driftsresultatet endte på 30,5 millioner kroner.

– Vi formidlet over 75 milliarder kroner i betalinger og utbetalinger for 3 millioner sluttbrukere i 2020. Videre ser vi en vekst i de fleste av våre markeder. Dette omfatter også tillitstjenester innenfor offentlig, kommunal og privat sektor, sier Gunnar Lindstøl, administrerende direktør i Buypass i pressemeldingen.

Buypass har inngått flere store avtaler for sikker identifisering av brukere. Blant annet med Helse Sør-Øst som omfatter ID og autentisering i alle helseforetak i regionen. I tillegg har Buypass blitt tildelt ID- og autentiseringsdelen i et nytt felles system for norske apoteker.

– Det siste året har vi sett en kraftig økning i utviklingen av digitale tjenester i hele landet. Vi har blant annet utviklet og levert sikkerhetsløsninger til helsepersonell som har sørget for at de fikk etablert mobile legekontorer i rekordfart. Dette har bidratt til økt smittevern og beredskap, sier Lindstøl.

80 millioner transaksjoner går gjennom Buypass' systemer daglig og det er tilsammen tre millioner norske brukere av tjenestene deres.

Horde sanket 25 millioner i emisjon fra flere enn 600 investorer

Frode Berg tror ikke vi vet hvordan en lånegiver ser ut om fem år

300.000 nordmenn eier kryptovaluta 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch