FinansWatch

Børnotering av kryptoselskap stoppet

Oslo Børs ønsket mer informasjon om kryptoselskapet Harmonychain før de kunne godkjenne en børsnotering. Men selskapet vegrer seg mot å oppgi informasjonen.

Fra venstre: Styreleder Bjørn Zachrisson, administrerende direktør Ola Stene-Johansen, teknologidirektør Christian Rustad og operasjonsdirektør Ben Miklozek. | Foto: Harmonychain

Blokkjedeselskapet Harmonychain har søkt Oslo Børs om å bli notert på Euronext Growth-indeksen. Etter planen skulle noteringen skje omtrent i dag. Men Oslo Børs var ikke helt tilfreds med informasjonen de har mottatt fra selskapet og har bedt om ytterligere opplysninger.

Disse vegrer selskapet seg mot å gi til børsen, ettersom de mener det er umulig å gjøre uten å avsløre forretningshemmeligheter, skriver DN Investor.

Selskapet vil i stedet gå for en notering på Euronect NOTC, en handelsplass for unoterte aksjer, men sier også at de ikke vil gi opp å bli notert på Euronext Growth.

Harmonychain gjennomførte for en tid tilbake en emisjon på 110 millioner kroner. Selskapets forretning er å utvikle en databrikke de har funnet opp som kraftig reduserer tiden det tar å utvinne kryptovaluta-«mynter».

Nets' milliardsalg til Mastercard er gjennomført

Flere mister tålmodigheten: EBA gir bankene frist til å tilpasse seg PSD2-direktivet

Huddlestock: Dei tunge investeringane i teknologi bør vere ferdige 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch