Nets og PayPal inngår avtale om online betalingsløsning

Avtalen muliggjør betaling med PayPal i alle nettbutikker i Norden,  på linje med betalingskort, Vipps og andre betalingsmetoder. 
Foto: Nets PR
Foto: Nets PR

– Dette vil gi kundene mulighet til å velge ønsket betalingsmetode for en mer sømløs betalingsopplevelse og øke antall kjøp, sier Ardalan Fadai, Head of Sales, Online Payments hos Nets i en pressemelding.

Tall fra Norsk E-Handel 2019 viser at PayPal ble brukt av 37 prosent av alle nordmenn i forbindelse med betaling på nett. PayPal er en stor betalingsløsning i verden, med mer enn 370 millioner aktive kontoer globalt. Nå blir den tilgjengelig som et integrert betalingsalternativ i lokal valuta for nettbutikker i Norden som har en nettbasert betalingsløsning fra Nets. 

Hvilke betalingsmetoder  som er mest populære blant forbrukerne, varierer fra land til land. Men felles for alle land er at det har betydning om kundene kan betale med akkurat den betalingsmetoden de foretrekker.  

Analyser fra Nets’ årlige e-handelsrapport viser at 23 prosent av nordmenn avbryter kjøp hvis de ikke kan betale med den betalingsmetoden de foretrekker. Dette er en tendens man ser på tvers av nordiske land.

– Å tilby et bredt spekter av betalingsalternativer er spesielt viktig for nettbutikker med internasjonal kundebase. Samarbeidet med PayPal vil støtte oppunder vekst blant internasjonale kunder som handler i nordiske nettbutikker, sier Fadai.

Finans Norge og Nets står bak infrastrukturen til Egen pensjonskonto: – Vi er stolte

Nets: – Økt oppmerksomhet på digital inkasso er et viktig bidrag for å avskaffe papirfakturaen 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også