Arcane Crypto vil kjøpe seg større

Det norske investeringsselskapet Arcane Crypto ble nylig børsnotert i Stockholm etter et omvendt oppkjøp. Nå ser de etter flere oppkjøpskandidater.
Torbjørn Bull Jenssen i Arcane Crypto er klar til å samle flere krypto-selskaper under sitt tak. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Torbjørn Bull Jenssen i Arcane Crypto er klar til å samle flere krypto-selskaper under sitt tak. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Arcane Crypto er et investeringsselskap som investerer i og utvikler selskaper som utvikler tjenester innen blokkjedeteknologi og kryptovaluta. Selskapet ble nylig børsnotert etter å ha kjøpt opp Vertical Ventures for 1,8 millarder kroner. Vertical Ventures var allerede på børs, og dermed er også Arcane børsnotert etter fusjonen.

Administrerende direktør Torbjørn Bull-Jenssen i Arcane Crypto sier Stockholm er et godt valg for et norsk teknologiselskap.

– Det er at Stockholm er et større marked, at Stockholm er noe sterkere på teknologi enn Oslo, og til tross for å ha vårt hovedkvarter i Oslo, at vi også har en sterk tilstedeværelse i Stockholm, sier Bull-Jenssen til Finansavisen.

Han tror også en konsolidering av skandinaviske kryptoselskaper vil være en fordel for alle.

– Vi ser at mange kryptotjenester er fragmenterte og står alene, til tross for at de har en stor skalerbarhet. Det å samle flere aktører under ett tak tror vi er gunstig, og at de vil fungere bedre under ett selskap, sier Bull-Jenssen.

Regulatorisk sandkasse har tvunget frem nødvendige avklaringer for hvitvaskingsloven

Eedenbull åpner kontor utenfor New York

Fintech Norway tar nye grep for å presse bankene

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også