Eedenbull åpner kontor utenfor New York

Koronapandemien har fått amerikanske bedrifter til å ønske seg vekk fra sjekkheftet. Det håper Eedenbull å kunne hjelpe dem med, og henter kompetanse fre Economist Group.
Eedenbulls CEO Nicki Bisgaard (t.v.) og lederen for USA-kontoret, Melissa Buono Sefic. | Foto: Eedenbull.
Eedenbulls CEO Nicki Bisgaard (t.v.) og lederen for USA-kontoret, Melissa Buono Sefic. | Foto: Eedenbull.

EEdenbull åpne denne uken et eget kontor i delstaten New York. Det nye kontoret vil ledes av Melissa Buono Sefic som kommer fra stillingen som Head of Commercial Payments International og Senior Vice President i The Economist Group.

– I USA har bedriftsmarkedet vært dominert av sjekkbruk. Men under epidemien opplever amerikanerne at dette fungerer dårlig. Innovative digitale betalingsløsninger fjerner markedsgrenser og åpner opp globale markeder, sier CEO i EedenBull, Nicki Bisgaard i en pressemelding.

Eedenbull har allerede kontorer i Singapore, London og Edinburgh foruten Asker. De har avtaler med 60 norske banker og signerte nylig en avtale med National Australia Bank, med 600.000 bedriftskunder.

– At vi nå etablerer kontor i USA skyldes at vi opplever at store deler av bedriftsmarkedet -  B2B-markedet - er særlig hardt rammet av koronaepidemien. Amerikanere sitter hjemme og får ikke skrevet ut sjekker som vanlig. Her ligger et stort potensial for våre betalingsløsninger, sier Bisgaard.

Kron estimerer med nye pensjonsavtaler tilsvarende 100 millioner  

Fintech Norway tar nye grep for å presse bankene 

Finansforbundet: – Vi ligger langt bak andre land på utbredelsen av medeierskap i næringslivet 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også