FinansWatch

IDEX Biometrics med ny milepæl

IDEX Biometrics har sammen med Goldpac oppnådd CUP-sertifisering for sitt biometriske betalingskort, som bruker IDEX fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger.

IDEX Biometrics oppnår CUP-sertifisering sammen med partneren Goldpac. | Foto: IDEX

IDEX Biometrics, som leverer avanserte løsninger for identifisering og autentisering av fingeravtrykk, kunngjør teknologi med dobbelt grensesnitt som er inkludert i en biometrisk betalingskort, sertifisert av China Union Pay (CUP).

Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag.

– Denne sertifiseringen er en viktig milepæl for IDEX. Vår sensor, algoritme og programvare er nå sertifisert for biometriske betalingskort av flere fintech- og tjenesteleverandører, og er nå tilgjengelig på flere globale betalingsordninger, sier Vince Graziani, administrerende direktør i IDEX, i en melding.

Sertifiseringen ble oppnådd med Goldpac Group Ltd (Goldpac). Goldpac er en ledende leverandør av sikker betalingsteknologi i verden og har samtidig sertifisering av CUP, Visa, Mastercard, American Express, JCB og Diners.

– Vi er glade for at vi har klart å fullføre sertifiseringen med vår partner IDEX, slik at umiddelbar massedistribusjon og kundeengasjement er klar til å videreføres, sier HOU Ping, administrerende direktør i Goldpac.

Dette er det andre CUP-sertifiserte biometriske betalingskortet som bruker IDEX fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger.

Sertifiseringene sikrer overgangen fra pilotfasen til kommersialisering og bred markedsadopsjon av biometriske betalingskort.

Huddlestock lander ny bankavtale i Tyskland

Zwipe med ny milepæl  

Zwipe inngår kontrakt med Kuwaitisk betalingsselskap 

 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch