IDEX Biometrics med ny milepæl

IDEX Biometrics har sammen med Goldpac oppnådd CUP-sertifisering for sitt biometriske betalingskort, som bruker IDEX fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger.
IDEX Biometrics oppnår CUP-sertifisering sammen med partneren Goldpac. | Foto: IDEX
IDEX Biometrics oppnår CUP-sertifisering sammen med partneren Goldpac. | Foto: IDEX

IDEX Biometrics, som leverer avanserte løsninger for identifisering og autentisering av fingeravtrykk, kunngjør teknologi med dobbelt grensesnitt som er inkludert i en biometrisk betalingskort, sertifisert av China Union Pay (CUP).

Det opplyser selskapet i en børsmelding mandag.

– Denne sertifiseringen er en viktig milepæl for IDEX. Vår sensor, algoritme og programvare er nå sertifisert for biometriske betalingskort av flere fintech- og tjenesteleverandører, og er nå tilgjengelig på flere globale betalingsordninger, sier Vince Graziani, administrerende direktør i IDEX, i en melding.

Sertifiseringen ble oppnådd med Goldpac Group Ltd (Goldpac). Goldpac er en ledende leverandør av sikker betalingsteknologi i verden og har samtidig sertifisering av CUP, Visa, Mastercard, American Express, JCB og Diners.

– Vi er glade for at vi har klart å fullføre sertifiseringen med vår partner IDEX, slik at umiddelbar massedistribusjon og kundeengasjement er klar til å videreføres, sier HOU Ping, administrerende direktør i Goldpac.

Dette er det andre CUP-sertifiserte biometriske betalingskortet som bruker IDEX fingeravtrykksensorer og biometriske løsninger.

Sertifiseringene sikrer overgangen fra pilotfasen til kommersialisering og bred markedsadopsjon av biometriske betalingskort.

Huddlestock lander ny bankavtale i Tyskland

Zwipe med ny milepæl  

Zwipe inngår kontrakt med Kuwaitisk betalingsselskap 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også