Visa lanserer kredittkort som gir Bitcoin i lojalitetsbonus

Visa går sammen med BlockFI, Evolve Bank og Deserve for å lage et kredittkortsom gir brukerne cashback i form av kryptovaluta.
Visa satser på bitcoins i det amerkianske markedet og lanser en ny kredittkortløsning til våren. | Foto: Philippe Wojazer/REUTERS / X00303
Visa satser på bitcoins i det amerkianske markedet og lanser en ny kredittkortløsning til våren. | Foto: Philippe Wojazer/REUTERS / X00303

Reuters melder om at Visa denne uken ar inngått et samarbeid med Bitcoin-aktøren BlockFi, Evolve Bank og kredittkortfirmaet Deserve. Sammen skal de lansere et kredittkort i det amerikanske markedet som gir brukerne lojalitetspoeng i form av Bitcoin. Løsningen blir lansert til våren.

Løsningen innebærer at kortbrukere vil motta en tilbakebetaling på 1,5 prosent på opptjeningsbasis for hver transaksjon som gjøres gjennom kortet. Dette konverteres deretter til Bitcoin og plasseres i en BlockFi-konto i en månedlig syklus.

Initiativet fra BlockFi kommer i følge Reuters etter at PayPal Holdings Inc i oktober uttalte at de vil tillate kunder å handle med Bitcoin og andre virtuelle mynter. Videre skriver Reuters at dette kan hjelpe Bitcoin og rivaliserende kryptovalutaer å få bredere aksept som levedyktige betalingsmetoder.

Konkurs for bitcoin-prosjekt med store løfter

Zwipe inngår kontrakt med Kuwaitisk betalingsselskap

Komplett Bank inngår samarbeid med tysk digitalbank 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også