Eedenbull støtter Mastercards program for planting av trær

En del av Mastercards samfunnsansvar er et tiltak for å plante 100 millioner trær og bekjempe skogsdød. Ett norsk selskap er blant de første partnerne.
Nicki Bisgaard i Eedenbull utvider sitt samarbeid med Mastercard. | Foto: Pressebilde
Nicki Bisgaard i Eedenbull utvider sitt samarbeid med Mastercard. | Foto: Pressebilde

Mastercards treplantingsprogram Priceless Planet har som mål å plante 100 millioner trær og i tillegg bekjempe skogsdød og avskoging i verden. Siden etableringen i januar 2019 har syv større banker vært partnere i programmet, men nå utvides det med 32 nye partnere.

En av disse, og foreløpig eneste norske, er fintechselskapet Eedenbull.

Foreløpig er koalisjonen involvert i skogplantingsprosjekter i Kenya, Brasil og Australia, men samarbeidet vil utvides til å omfatte flere prosjekter i årene fremover.

– Mastercrad har forpliktet seg til å bygge en mer inkluderende og bærekraftig digital økonomi, der folk, lokalsamfunn og planeten kan blomstre. Gjennom Priceless Planet-koalisjonen styrker vi vårt globale nettverk av samarbeidspartnere og forbrukere – som deler vår forpliktelse til å være en god kraft i verden – for å forene dem i handling og ha en eksponsiell miljøeffekt. Vi fortsetter å gjøre bærekraft til en grunnstein i virksomheten vår, inkludert vår digitale produktstrategi, ettersom flere forbrukere ønsker å endre atferden sin og gjøre mer gjennomtenkte forbrukervalg som er bedre for planeten, sier Jorn Lambert, digital direktør i Mastercard i en pressemelding.

Eedenbull meldte også i juni om et kommersielt samarbeid med Mastercard.

Storebrand svartelister 27 selskaper som en direkte konsekvens av ny klimastrategi

Nordea ekskluderer verdens største kjøttprodusent

Eika Gruppen slutter seg til FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også