SMN-ansatte i Namsos får bedre arbeidsmiljø med renovert bankbygg

Første store oppgradering av bankbygget som ble åpnet for 39 år siden. 
Bankbygget på Namsos skal renoveres for første gang siden 1984. I bygget jobber 54 SMN-ansatte.
Bankbygget på Namsos skal renoveres for første gang siden 1984. I bygget jobber 54 SMN-ansatte.

Sparebank 1 SMN i Namsos holder til i det såkalte «bankbygget» i bydelen Østre. Her har de hatt kontorer siden bygget var nytt i 1984. Siden den gang har løpende utbedringer blitt gjort, men frem mot jul skal lokalene nå renoveres fullstendig. 

– I denne runden skal hele første etasje renskes og moderniseres til en helt ny standard, slik at i praksis blir det bare bygningskroppen igjen. Fasader og vinduer skal også få en oppgradering, men bygget vil i all hovedsak beholde det utseende det har i dag. Kjelleren skal også renoveres som en del av prosjektet, sier Sten Anders Øien i Credo eiendom til Namdalsavisa.

SMN hadde opprinnelig tenkt å bytte lokaler på Namsos, men blir nå værende i de vante lokalene etter oppgraderingen. Banken disponerer hele første etasje med rundt 1600 kvadratmeter. 

– Det går i første rekke på det fysiske arbeidsmiljøet for våre ansatte, det som var godt nok for 39 år siden holder ikke mål etter dagens standard. Samtidig har det skjedd store endringer i måten vi jobber på, slik at vi trenger rom og lokaler som er bedre tilpasset de behovene både kundene og vi har – for eksempel med tanke på kundekontakt, digitale løsninger og daglig drift, sier banksjef Ole Anders Olsen i SMN til avisen.

Lokalene huser 54 ansatte fordelt på bank, eiendomsmegling, depot og regnskapstjenester. 

Under byggefasen frem til jul vil de ansatte ha midlertidige kontrorplasser i samme bygg, på kontoret i Grong og ha mulighet for hjemmekontor. Kundene vil fremdeles kunne oppsøke banken på den vanlige adressen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også