Sparebank 1 Østlandet: Får nytt kontor i signalbygg på Økern

Som en del av sin Oslo-satsing etablerer Sparebank 1 Østlandet nå nytt kontor med flere ansatte på Økern.
SENTRALT: Det nye kontoret til Sparebank 1 Østlandet ligger i Økern Portal, et signalbygg med god synlighet og sentral beliggenhet.
SENTRALT: Det nye kontoret til Sparebank 1 Østlandet ligger i Økern Portal, et signalbygg med god synlighet og sentral beliggenhet.

Kontoret vil etter planen åpne i starten av april 2023.

– Oslo og omegn er viktig for oss, og denne etableringen har vi stor tro på. Den vil øke tilstedeværelsen og synligheten vår i Oslo og utfylle vårt etablerte kontornettverk i hovedstaden på en god måte. Samtidig er vi på jakt etter flere rådgivere og en banksjef som ytterligere vil styrke satsingen vår i Oslo og omegn. Med dette rigger vi oss for å ta enda flere markedsandeler i Oslo-regionen, sier Richard Heiberg, konsernsjef i Sparebank 1 Østlandet, i en pressemelding.

God beliggenhet

Det nye kontoret blir etablert i Økern Portal, i et signalbygg med god synlighet og sentral beliggenhet.

– Titusenvis av potensielle kunder bor og jobber i området, og i tillegg er det T-bane og kollektivknutepunkt i umiddelbar nærhet, sier Bjarne Kalleli, regionbanksjef PM Oslo og Viken i Sparebank 1 Østlandet, og legger til at etter åpningen av Økern-kontoret vil Sparebank1 Østlandet ha totalt ni kontorer i og rundt hovedstaden.

Flere ansettelser

Banken jakter nå nye medarbeidere i Oslo-området. Ti nye finansrådgivere og en ny banksjef skal på plass.

– Rådgiverne skal bidra til å forsterke satsingen vår ved flere kontorer i regionen, mens den nye banksjefen vil få ansvaret for kontorene våre på Ski og Tveita. Kontorene og rådgiverne våre er viktige for oss som en relasjonsbank, sier Kalleli.

Sparebank 1 Østlandet: – Ambisjon om å være Norges beste relasjonsbank

Sparebank 1 Østlandet: Vil utvide i Oslo-området

Ville ikke avvikle bedriftskåring

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også