Delte ut 11 millioner til over hundre prosjekter

Sparebankstiftelsen Hedmark har gjort opp status for samfunnsgavene i 2021.
Illustrasjonsbilde. To skate- og rulleparker i Hedmark fikk tilsammen 2,5 millioner i støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark i 2021. | Foto: NTB
Illustrasjonsbilde. To skate- og rulleparker i Hedmark fikk tilsammen 2,5 millioner i støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark i 2021. | Foto: NTB

Sparebankstiftelsen Hedmark delte i 2021 ut 11 millioner kroner til 114 prosjekter i bankens region. Sparebankstiftelsen er største eier i Sparebank 1 Hedmark og deler i likhet med mange andre sparebankstiftelser ut deler av utbyttet de får fra banken som almennyttige gaver.

To prosjekter fikk over én million kroner hver. 1,35 millioner gikk til Tynset Skatepark som vil bygge en skate- og rullepark i Tynset. Den andre er Kvinnenettverket Trysil som fikk 1,2 millioner til en rullepark.

– Trysil kommune og næringsaktører har jobbet med utvikling av Trysil sentrum og vi tok initiativ til å skaffe midler. De midlene vi har fått fra stiftelsen kan brukes sammen med midler fra næringslivet og kommunen for å fullføre prosjektet. Planen er at det blir et slags spleiselag for å få til noe for barn og unge, sier Gudrun Sandaker Lohne i Kvinnenettverket i Trysil til Østlendingen.

Sparebanken Vest ber bedriftene «komme seg ut av komfortsonen»

Danske Bank politianmeldt av det danske Datatilsynet

Datatilsynet i Norge om Danske Bank-anmeldelsen: Vil ikke gjøre noe i Norge

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også