FinansWatch

Experian: Slik får du kunder til å dele mer personlig informasjon

Rask og digitalisert ombordstigningsprosess er blitt viktig for finansbransjen. Analyseselskapet Experian forteller hvordan man kan få kunden til å gi fra seg mer personopplysninger enn de i utgangspunktet ønsker.

Konsulent Jon Marius Bru hos Experian Norge mener selskapene må bli bedre til å bruke dataen man innehar på kunder. | Foto: Experian.

Analyseselskapet Experian ønsket å se på hvordan bedrifter og forbrukere har forandret seg under pandemien og den digitale utviklingen av samfunnet. Konsulent Jon Marius Bru hos Experian Norge forteller hvilke mønstre de så, og hvordan forbrukere nå ønsker å søke på kreditt.

I undersøkelsen som ble gjennomført av Forrester Consulting på vegne av Experian, ble 598 senior beslutningstakere i finansbransjen og telekom, og 3123 forbrukere, stilt spørsmål om deres syn på, og holdning til, kundeopplevelsen og ombordstigningsprosessen. Undersøkelsen er gjennomført i EMEA-regionen, og viser at finansbransjen har muligheter til å hente inn mer data og benytte mer data, med forutsetning om at man klarer å forstå og nyttiggjøre dataene.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch