Sparebank 1 Gudbrandsdal er ny hovedsponsor for Birken

Fra nyttår blir finanshuset Sparebank 1 Gudbrandsdal den nye hovedsponsoren til Birken.
Administrerende banksjef Per Ivar Kleiven (t.v.) i Sparebank 1 Gudbrandsdal og daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS. | Foto: Sparebank 1 Gudbrandsdal.
Administrerende banksjef Per Ivar Kleiven (t.v.) i Sparebank 1 Gudbrandsdal og daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS. | Foto: Sparebank 1 Gudbrandsdal.

I tillegg til selve banken i Sparebank 1 Gudbrandsdal er også Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal og Sparebank 1 Regnskapshuset med på sponsoravtalen, som gjør at hele finanshuset Sparebank 1 Gudbrandsdal blir hovedsponsor til Birken fra januar 2022.

– Vi er i sterk vekst og mener Birken og vårt finanshus passer utmerket sammen. Birken er en viktig bidragsyter til å gjøre vår region attraktiv og spennende. Deres arrangementer betyr mye for både lokalt næringsliv og frivilligheten som stiller med tusenvis på dugnader. For oss er det naturlig å bidra til å løfte Birken ytterligere til glede for hele vår region, sier administrerende banksjef Per Ivar Kleiven i Sparebank 1 Gudbrandsdal, i en pressemelding.

Markedssjefen hos banken, Trond Slåen, sier i meldingen at han tror samarbeidet vil gi banken mange muligheter som banken skal utnytte. Han tror også at Sparebank 1 Gudbrandsdalen vil være med på å gjøre Birken enda mer attraktiv enn hva den er i dag.

I Birken er de like fornøyde med å få banken med på laget.

– Vi er stolte av å ha Sparebank 1 Gudbrandsdal med på laget og det vil bli en tydelig profilering av finanshuset på våre arrangement og gjennom hele året via Birkens ulike digitale kanaler. Vi er begge opptatt av å skape vekst og utvikling, samt legge til rette for folkehelse, idrettsglede og lokal stolthet, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

Mann løp inn hos Sparebank 1 Nord-Norge i Bodø med politiet i hælene

Slik vil banken ekspandere gjennom en «bank-light»-løsning

Økokrim advarer: Økning i investeringsbedrageri  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også