Eidsberg Sparebank etablerer finanshus i Mysen

Banken skal bygge en ekstra etasje på kontorbygget sitt, som skal huse andre virksomheter innen finans og økonomi.
Banksjef Glenn Haglund i Eidsberg Sparebank. | Foto: Eidsberg Sparebank
Banksjef Glenn Haglund i Eidsberg Sparebank. | Foto: Eidsberg Sparebank

Eidsberg Sparebank har besluttet at de vil bygge en ekstra etasje på kontorene sine i Mysen for å tilby samlede kontorer for virksomheter innen økonomi og finans i regionen på ett sted.

– Mens storbankene flytter seg oppover i etasjene og mer og mer vekk fra kundene, velger vi som lokalbank å bygge et bredere tilbud for våre kunder. Lokalt næringsliv faller ofte mellom to stoler; storbankene vil ikke alltid ha disse mindre og mellomstore næringslivskundene. Så vi lokalbanker spiller en viktigere og viktigere rolle. Det lokale næringslivet har heller ikke store staber, dermed blir vi også økonomiske rådgivere for dem. Kundene ønsker flere kompetansemiljøer under samme tak. Det er også en trend i den digitale utviklingen at bank og regnskap vokser sammen med gode løsninger til bedriftene, sier banksjef Glenn Haglund i Eidsberg Sparebank til Smaalenenes Avis.

De eksistrerende delene av bygget skal også oppgraderes innvendig og med en mer moderne glassfasade mot gaten og togstasjonen.

Den nye etasjen vil gi 500 kvadratmeter ekstra kontorplass og huse 25 arbeidsplasser. Selskaper innen regnskap og revisjon vil komme inn og banken ønsker seg i tillegg en advokatvirksomhet i huset. Eksisterende leietakere som tannlege og legekontor blir værende.

SSB: Marginalt rentefall på boliglån

Sparebanken Sør blir Miljøfyrtårn

Tinn Sparebank satser i Vinje kommune 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også