FinansWatch

Ny samarbeidsavtale skal forsterke BRAbank sin satsing

BRAbank inngår samarbeidsavtale med 24SevenOffice med ambisjon å gjøre finansielle tjenester via regnskapssystemer som det mest naturlige valget for bedrifter.

Administrerende direktør Oddbjørn Berentsen i BRAbank er fornøyd over ny samarbeidsavtale.

BRAbank tilbyr små- og mellomstore bedrifter finansiering gjennom partnere, og håper nå et nytt samarbeid med 24SevenOffice skal gjøre regnskapssystemet til det mest naturlige valget når bedrifter har behov for finansiering.

– Avtalen med 24SevenOffice forsterker BRAbank sin satsning på SMB markedet. 24SevenOffice har erfaring med å integrere finansieringsløsninger til bedrifter i sitt ledende ERP- system, og vil bli en strategisk samarbeidspartner. Vi har den siste tiden inngått avtaler med flere partnere, og det er en annerkjennelse for våre digitale løsninger at en ledende aktør som 24SevenOffice har valgt BRAbank som sin bankpartner, sier administrerende direktør Oddbjørn Berentsen i BRAbank i en pressemelding.

Partene mener samarbeidet vil løfte integrerte finansieringsløsninger i ERP-systemer ytterligere, og dekke små- og mellomstore bedrifters behov for finansiering enklere enn det som finnes i markedet i dag, skriver de videre i meldingen.

24SevenOffice er leverandør av et 100 prosent skybasert ERP-system med over 62.000 selskaper på kundelisten.

NCR-rapport: Norske forbrukslånsbanker stabiliserer seg

BRAbank fortsetter veksten til tross for et tøft norsk marked

BRAbank med sterkeste kvartalsresultat hittil 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch