FinansWatch

Sparebank 1 Mobilitet ønsker å tilby bilabonnement via mobilbanken

Etter at Sparebank 1 Mobilitet kjøpte seg inn som eier i bilabonnement-tjenesten Fleks har planen vært å tilby tjenesten gjennom banken. Nå håper banken at det blir tilfelle allerede i høst.

Produkteier for Min Bil i digitalbanken Fredrik Lykke i Sparebank 1 Mobilitet håper å tilby bilabonnement i mobilbanken i høst. | Foto: Sparebank 1 Mobilitet

I sommer skrev FinansWatch om Sparebank 1 sin tunge investering i bilabonnementselskapet Fleks. Da fortalte styreleder Rune Surland i Sparebank 1 Mobilitet at eierskapet åpnet for flere spennende muligheter og at den digitale flaten blir et naturlig utgangspunkt. Nå ønsker Sparebank 1 Mobilitet å få bilabonnementet inn på mobilbanken.

– Vi har gjort oss mange gode erfaringer frem til Fleks ble valgt som samarbeidspartner og det var naturlig å se på området hvor de fleste kundene er, som er digitalbanken, forteller produkteier for Min Bil i digitalbanken Fredrik Lykke i Sparebank 1 Mobilitet til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger