FinansWatch

Svenske Northmill kommer inn i det norske markedet

Tidligere i sommer ble det klart at Northmill Bank ville inn i det norske markedet. Det første steget vil bli inn i refinansieringsmarkedet med produktet Reduce.

Logoen til svenske Northmill Bank. | Foto: Northmill

Svenske Northmill skal gå inn i refinansieringsmarkedet i Norge med sitt produkt «Reduce». Banken skriver i sin pressmelding at målet er å konkurrere med de ledene aktørene i markedet i Norge.

Northmill Bank er en skybasert digital bank som tror tjenesten vil være et godt tilskudd i det norske markedet.

– Vi har lyttet til tilbakemeldingene vi har fått av våre kunder i Sverige og kontinuerlig utviklet vårt produkt fordi vi mener det er en styrke i å inkludere kunder i utviklingsamarbeidet. Resultatet er Reduce. Nå er vi klare til å ta tjenesten med oss utenfor Sverige og vi føler oss sikre på at vi har et meget konkurransedyktig produkt som vil hjelpe mange mennesker å redusere sine rentekostnader. Målet vårt er å tilby flere produkter og tjenester i fremtiden som hjelper mennesker med å forbedre sin personlige økonomi, nå også i Norge, sier administrerende direktør og medgründer Hikmet Ego i Northmill Bank.

Banken skriver videre i pressemeldingen at selskapet ser en høy etterspørsel etter tjenester for å redusere rentekostnadene i Norge.

Northmill ble stiftet i 2006 og fikk svensk banklisens i slutten av 2019. Banken har blitt kåret til den åttende mest solide banken i Sverige av næringslivsavisen Dagens Industri, i en konkurranse med totalt 88 ulike banker.

I dag har banken et tilbud som strekker seg over betaling, sparing, kreditter, refinansiering og forsikring. I Norge er det refinansieringsproduktet som blir tilbudet til å starte med.

Nordax forlenger tilbudet på Bank Norwegian

NCR-rapport: Nordiske banker tilbake til pre-Covid nivå

Klarna vil fjerne alle unødvendige gebyrer 

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch