Svenske Northmill kommer inn i det norske markedet

Tidligere i sommer ble det klart at Northmill Bank ville inn i det norske markedet. Det første steget vil bli inn i refinansieringsmarkedet med produktet Reduce.
Logoen til svenske Northmill Bank. | Foto: Northmill
Logoen til svenske Northmill Bank. | Foto: Northmill

Svenske Northmill skal gå inn i refinansieringsmarkedet i Norge med sitt produkt «Reduce». Banken skriver i sin pressmelding at målet er å konkurrere med de ledene aktørene i markedet i Norge.

Northmill Bank er en skybasert digital bank som tror tjenesten vil være et godt tilskudd i det norske markedet.

– Vi har lyttet til tilbakemeldingene vi har fått av våre kunder i Sverige og kontinuerlig utviklet vårt produkt fordi vi mener det er en styrke i å inkludere kunder i utviklingsamarbeidet. Resultatet er Reduce. Nå er vi klare til å ta tjenesten med oss utenfor Sverige og vi føler oss sikre på at vi har et meget konkurransedyktig produkt som vil hjelpe mange mennesker å redusere sine rentekostnader. Målet vårt er å tilby flere produkter og tjenester i fremtiden som hjelper mennesker med å forbedre sin personlige økonomi, nå også i Norge, sier administrerende direktør og medgründer Hikmet Ego i Northmill Bank.

Banken skriver videre i pressemeldingen at selskapet ser en høy etterspørsel etter tjenester for å redusere rentekostnadene i Norge.

Northmill ble stiftet i 2006 og fikk svensk banklisens i slutten av 2019. Banken har blitt kåret til den åttende mest solide banken i Sverige av næringslivsavisen Dagens Industri, i en konkurranse med totalt 88 ulike banker.

I dag har banken et tilbud som strekker seg over betaling, sparing, kreditter, refinansiering og forsikring. I Norge er det refinansieringsproduktet som blir tilbudet til å starte med.

Nordax forlenger tilbudet på Bank Norwegian

NCR-rapport: Nordiske banker tilbake til pre-Covid nivå

Klarna vil fjerne alle unødvendige gebyrer 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også