Sparebanken Møre vil la 15-åringene være banksjefer for en dag

Kundene til banken som er født i 2006 blir invitert til å være «banksjef for en dag», der ungdommene skal få dele ut utbytte fra banken til veldedige formål.
Banksjef Norunn Sønderland Nustad i Sparebanken Møre avdeling Digernes og Haram. | Foto: Google (bakgrunn), Sparebanken Møre (innfelt)
Banksjef Norunn Sønderland Nustad i Sparebanken Møre avdeling Digernes og Haram. | Foto: Google (bakgrunn), Sparebanken Møre (innfelt)

I lokalavisa Nordre har banksjef Norunn Sønderland Nustad i Sparebanken Møre avdeling Digernes og Haram fortalt at banken ønsker å invitere alle kundene som er født i 2006 til å dele ut penger.

– Tenåringene får 300 kroner kvar av Sparebanken Møre i gåve, pluss 300 kroner frå vårt samfunnsutbyte som dei kan gi videre til ein av dei tre organisasjonane Sykehusklovnene, Røde Kors - Ferie for alle, eller Mental Helse Ungdom, fortel Nustad, til Nordre.

De tre organisasjonene er sikra å få 50.000 kroner hver av banken, pluss det ungdommene velger å gi. Banken sier til Nordre lokalavis at de tre organisasjonene er valgt ut for sin imponerende innsats for å lete frem smilet og latteren.

Nustad forteller videre at de ønsker å gi 15-åringene et innblikk i Sparebanken Møre sitt samfunssansvar, slik at de får gleden av å gi videre til noen som gjør en innsats for barn og unge på Nordvestlandet.

Sparebanken Møre har måttet fokusere på onboarding i andre kvartal

Sparebanken Vest satser i Møre og Romsdal

Sparebank 1 Nordmøre leverer et godt resultat etter fusjonen: – Vi bygger ny felles kultur både internt og eksternt 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også