DNB med et siste og økt bud på Sbanken

For andre gang utvider DNB akseptfristen. Nå øker de også tilbudet.
SISTE BUD: Fra venstre: Øyvind Thomassen, daglig leder i Sbanken og Kjerstin Braathen, konsernsjef i DNB | Foto: Sbanken, Stig B. Fiksdal/DNB
SISTE BUD: Fra venstre: Øyvind Thomassen, daglig leder i Sbanken og Kjerstin Braathen, konsernsjef i DNB | Foto: Sbanken, Stig B. Fiksdal/DNB

Den forlengede akseptfristen gikk ut i dag, mandag den 7. juni. Nå har DNB forlenget fristen til den 14. juni kl. 16:30.

DNB har også økt tilbudet fra 103,85 kroner per aksje, til 108,85 kroner per aksje.

«Aksjeeiere i Selskapet som allerede har akseptert tilbudet vil også bli begunstiget av økningen av tilbudsprisen. Dette er tilbyders beste og siste tilbudspris», står det i pressemeldingen fra DNB.

Videre har DNB vagt å delvis endre vilkåret for gjennomføringen av tilbudet om minste akseptgrad, fra 90 prsoent til 2/3, som vil medføre at krav om minste akseptgrad er oppfylt.

Dermed har budet blitt akseptert av aksjeeiere som representerer (regnet sammen med aksjene som DNB selv eier) mer enn 2/3 av aksjekapitalen og stemmerettighetene i Sbanken, på full utvannet basis. Dette er nå på 74,9 prosent. (DNB eier 9,9 prosent, og har motatt aksepter fra omlag 65 prosent.)

Tror på bedre pris for Sbanken 

DNB utvider akseptfristen for Sbanken-bud

Aksept for DNBs bud på Sbanken har passert en tredjedel 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også