FinansWatch

Sparebanken Narvik gir bort bankbygg som huset nedlagt filial

Når de ansatte flyttes fra småkontorene og inn til hovedkontoret får den lokale kommunen bankens bygning i gave.

Sparebanken Narviks kontorer i Bjerkvik skal stenges og bygget gis i gave til kommunen. | Foto: Google

Sparebanken Narvik har besluttet å avvikle bankkontoret i Bjerkvik og flytte de tre ansatte til hovedkontoret i Narvik. Da tar de like gjerne og gir bankbygget i Bjerkvik til kommunen.

– Derfor gir vi bankbygget i Bjerkvik i gave til kommunen, for å skape aktivitet og sikre at det etableres gode tilbud i Bjerkviksamfunnet, forteller administrerende direktør Elling Berntsen til Nordlys.

Forrige gang Sparebanken Narvik la ned et kontor ga de også bygget til kommunen i gave. Nå huser de gamle kontorene i Kjøpsvik et bibliotek.

– Dette er det andre bankbygget vi får i gave fra Sparebanken Narvik i løpet av forholdsvis kort tid. Det er ikke lenge siden vi kunne ta i bruk det tidligere bankbygget i Kjøpsvik. Der har vi fått til et fabelaktig bibliotek og aktivitetshus for hele bygda. Vi må kunne klare å få til noe her som blir minst like bra som i Kjøpsvik, sier Narvik-ordfører Rune Edvardsen.

Store lønnsforskjeller blant konsernsjefene i SpareBank 1 Gruppen

Nybygger.no om renteheving: – Fortsetter å være en av de billigste

DNB ser grønt vekstmarked med ferskt låneprodukt 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch