FinansWatch

SpareBank 1 Nordmøre kjøper 70 prosent av Trio Regnskapsservice AS

Trio Regnskapsservice består i dag av 28 medarbeidere, hvorav 16 i Trondheim og 12 i Surnadal. Selskapet har 600 kunder i alle bransjer, hovedsakelig på Nordmøre og i Trøndelag.

Foto: Surnadal Sparebank

SpareBank 1 Nordmøre har inngått avtale om oppkjøp av 70 prosent av Trio
Regnskapsservice.

– Dette er nok en merkedag i historien om SpareBank 1 Nordmøre. Med dette tar vi et nytt stort grep for å bygge et enda sterkere finanshus i vårt markedsområde. Konsernet SpareBank 1 Nordmøre er allerede godt posisjonert i markedet med kompetente medarbeidere og en spennende kundeportefølje, og med dette oppkjøpet tydeliggjør vi ambisjonen i vår satsing, sier administrerende direktør Allan Troelsen i en pressemelding.

Trio Regnskapsservice består i dag av 28 medarbeidere, hvorav 16 i Trondheim og 12 i Surnadal. Selskapet har 600 kunder i alle bransjer, hovedsakelig på Nordmøre og i Trøndelag. Ambisjonen nå er å integrere det nye datterselskapet tettere med banken og å samlokalisere medarbeiderne i Surnadal med SpareBank 1
Nordmøres kontor i Surnadal.

Hovedaksjonær Jostein Kvendset blir med videre i det nye selskapet som daglig
leder, og vil ha en eierposisjon på 30 prosent.

– Banken har en ambisjon om vekst og tilstedeværelse i hele aksen mellom Ålesund og Trondheim. Trio Regnskapsservice har en godt etablert kundeportefølje på hele Nordmøre og i Trøndelag, som vil gi en unik mulighet til å få bygge videre på denne ambisjonen, sier Kvendset.

Oppkjøpet ble godkjent i generalforsamling i Trio Regnskapsservice 1. juni, og overtakelsen skjer med virkning fra samme dato.

SpareBank1 Nordvest leverer siste resultat før fusjon 

Allan Troelsen ansatt som sjef i fusjonerte Sparebank 1 Nordmøre 

 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch