FinansWatch

SpareBank 1 Nordmøre kjøper 70 prosent av Trio Regnskapsservice AS

Trio Regnskapsservice består i dag av 28 medarbeidere, hvorav 16 i Trondheim og 12 i Surnadal. Selskapet har 600 kunder i alle bransjer, hovedsakelig på Nordmøre og i Trøndelag.

Foto: Surnadal Sparebank

SpareBank 1 Nordmøre har inngått avtale om oppkjøp av 70 prosent av Trio
Regnskapsservice.

– Dette er nok en merkedag i historien om SpareBank 1 Nordmøre. Med dette tar vi et nytt stort grep for å bygge et enda sterkere finanshus i vårt markedsområde. Konsernet SpareBank 1 Nordmøre er allerede godt posisjonert i markedet med kompetente medarbeidere og en spennende kundeportefølje, og med dette oppkjøpet tydeliggjør vi ambisjonen i vår satsing, sier administrerende direktør Allan Troelsen i en pressemelding.

Trio Regnskapsservice består i dag av 28 medarbeidere, hvorav 16 i Trondheim og 12 i Surnadal. Selskapet har 600 kunder i alle bransjer, hovedsakelig på Nordmøre og i Trøndelag. Ambisjonen nå er å integrere det nye datterselskapet tettere med banken og å samlokalisere medarbeiderne i Surnadal med SpareBank 1
Nordmøres kontor i Surnadal.

Hovedaksjonær Jostein Kvendset blir med videre i det nye selskapet som daglig
leder, og vil ha en eierposisjon på 30 prosent.

– Banken har en ambisjon om vekst og tilstedeværelse i hele aksen mellom Ålesund og Trondheim. Trio Regnskapsservice har en godt etablert kundeportefølje på hele Nordmøre og i Trøndelag, som vil gi en unik mulighet til å få bygge videre på denne ambisjonen, sier Kvendset.

Oppkjøpet ble godkjent i generalforsamling i Trio Regnskapsservice 1. juni, og overtakelsen skjer med virkning fra samme dato.

SpareBank1 Nordvest leverer siste resultat før fusjon 

Allan Troelsen ansatt som sjef i fusjonerte Sparebank 1 Nordmøre 

 

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch