FinansWatch

LillestrømBanken jobber aktivt for ikke å snuble på koronainnspurten

Det går godt for LillestrømBanken i årets første kvartal, men banksjef Siri Berggren holder et årvåkent øye på smitteverntiltak og opprettholder lav bemanning på kontoret. – Hvis vi blir satt ut operativt, er vi sårbare. Særlig når vi har en strategi med å være tett på kundene, sier hun.

Siri Berggreen er administrerende banksjef i LillestrømBanken. Hun er opptatt av LillestrømBanken ikke skal feile på korona-innspurten. | Foto: Benjamin A. Ward.

LillestrømBanken fikk i første kvartal av 2021 et resultat etter skatt på 18,9 millioner kroner som utgjør en solid oppgang fra 9,5 millioner kroner i fjor. Bankens netto renteinntekter endte på 41 millioner kroner mot 40,3 millioner kroner under samme periode i fjor, en økning på 0,9 millioner kroner.

– Det har vært et godt første kvartal, vi har vokst og passert 13 milliarder i forvaltningskapital. Utlån- og innskuddsveksten er fortsatt høy, vi forventer ikke slik vekst videre, men det er gledelig dette kvartalet. Det er lave tap, det ser vi er på lave nivåer og vi har betalt utbytte som planlagt på 7,40 øre per aksje, sier Siri Berggren, administrerende direktør i LillestrømBanken, til FinansWatch, sier hun og legger til:

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Instabank: – Vi er overrasket

Instabank håper fremdeles at Lunar skal klare å kjøpe dem, selv om Lunar har fått utfordringer med å skaffe nødvendig kapital.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch