FinansWatch

Hans A. Iversen går av som styreleder i Østre Agder Sparebank

Iversen tilbakelegger mer enn femti år som «bankprofil» med verv og stillinger i flere banker, blant annet Sparebanken Sør, Vegårshei Sparebank og Østre Agder Sparebank.

Hans A. Iversen illustreres ved banken han ledet og inntil nylig var styreleder for. | Foto: Østre Agder Sparebank

Hans A. Iversen gikk nylig av som styreleder i Østre Agder Sparebank og tilbakelegger mer enn femti år som bankprofil, skriver Agderposten. 

– Det har vært veldig interessant. Jeg har vært gjennom bankkrisen. Opplevd å måtte bygge opp egenkapitalen på nytt. Jeg hadde bare sittet i sjefsstolen i Sør i et halvt år i 1988 da jeg måtte hanskes med et minus på 60 millioner. Det var det tidligere skipsverftet på Vindholmen som knakk oss. Siden da har vi vært gjennom en enorm prosess og utvikling, og i dag er bankene gjennomregulerte, sier Iversen til Agderposten.

Han begynte i Bergens Privatbank i september 1963, før jobb ventet i  Arendal Sparebank og senere som toppsjef i Sparebanken Sør. Iversen gikk av med pensjon i 2006, men havnet åtte år senere som styreleder i en Vegårshei Sparebank fra 2008 og siden som styreleder i Østre Agder Sparebank fra 2017.

Resultatene til Sunndal Sparebank er mindre koronapåvirket enn hva banken ventet 

Østre Agder Sparebank har som mål å selge flere forsikringer 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch