FinansWatch

Hjelmeland Sparebank går mot strømmen: – Vi ser at det er stort potensiale

Hjelmeland Sparebank merker pågang som den eneste lokalbanken som er igjen i Ryfylke. Til våren åpner de sitt femte kontor på Tau i Strand kommune. Banksjef Susanna Poulsen forteller til FinansWatch at det skal jobbe to ansatte på kontoret.

Banksjef i Hjelmeland Sparebank, Susanna Poulsen.

Mens andre banker kutter kostnader og kutter ned på filialene, åpner Hjelmeland Sparebank denne våren sitt femte kontor. Det ligger på Tau, som er et tettsted i Strand kommune i Rogaland med underkant av 3.300 innbyggere.

– Vi ser at det er stort potensiale som er grunnen til at vi gjør dette. SpareBank 1 og Sparebanken Vest har kontorer, men vi er den eneste lokalbanken som er igjen i Ryfylke. Da merker vi at vi får økt pågang hos oss. Vi har kontorer i fire kommuner fra før, men vi ser at det skjer mye på Tau, forteller banksjef Susanna Poulsen til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Ertzeid: – Når Norge går bra, går DNB bra

DNBs avtroppende finansdirektør Ottar Ertzeid kunne presentere sterke tall i sin siste kvartalspresentasjon for konsernet. Han trekker frem at DNBs vekst er tett knyttet til hvordan det går for hele landet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger