Flekkefjord sparebank drar i gang «summer internships»

Flekkefjord Sparebank tilbyr ungdom fra regionen som er under høyere utdannelse «summer internships». Adminstrerende banksjef Heidi Nag Flikka begynte selv sin arbeidskarriere som sommervikar i banken i 1995.
Adminstrerende banksjef i Fløekkefjord sparebank, Heidi Nag Flikka. | Foto: Mailinn Kjørkeleiv
Adminstrerende banksjef i Fløekkefjord sparebank, Heidi Nag Flikka. | Foto: Mailinn Kjørkeleiv

– For å kunne bygge sterke og levedyktige lokalsamfunn i fremtiden vil det være avgjørende at vi klarer å få ungdom med høyere utdannelse til å flytte tilbake til regionen, sier Heidi Nag Flikka, administrerende banksjef i Flekkefjord Sparebank i en pressemelding.

Hun startet sin egen arbeidskarriere som sommervikar i Flekkefjord Sparebank i 1995. Banken søker ungdom som tar høyere utdannelse som er relevant for den kompetansen banken har behov for, eksempelvis økonomi, markedsføring, IT og eiendomsmegling.

– Vår visjon med å lansere dette er at i tillegg til at banken får tilført ressurser for å få utført viktige arbeidsoppgaver, så vil dette også forhåpentligvis gi lokal ungdom en verdifull arbeidserfaring som de vil kunne ta med seg videre i sin arbeidskarriere. Vi ønsker også å synliggjøre lokalbankens rolle som en spennende kompetansearbeidsplass. I beste fall kan prosjektet også bidra positivt som et langsiktig rekrutteringstiltak, sier Flikka.

Oppgaver som ligger klar til sommervikarene omfatter blant annet rådgivning til bankens kunder, utforming og publisering av innhold til bankens digitale kanaler, utarbeidelse av markedsanalyser, bistand til strategiprosjekter, compliance og intern kontroll-oppgaver, kredittvurderinger og mye annet.

– Vi kommer til å gi ungdommene som blir tatt inn på vårt summer internship program muligheten for å være banksjef for en dag, sier Flikka.

Randi Handeland blir ny bankleder 

Ny kontorleder i Kvinesdal: – Kjennskapen til lokalmiljøet skaper tillit

Flekkefjord Sparebank går inn på eiersiden i Exbo 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også