FinansWatch

Toppsjefen i Komplett Bank trekker seg

– Jeg tar avskjed med en svært erfaren og dyktig organisasjon, så vel som et tett lederteam. Avgangen kommer med blandede følelser. Å være konsernsjefen i Komplett Bank har vært et privilegium, sier Haglund i en melding.

Foto: Komplett Bank

Jan Haglund har ifølge en børsmelding gitt beskjed til styret om at han trekker seg, for å bli ny administrerende direktør for Entercard i Sverige.

Haglund vil fortsette sine plikter som administrerende direktør i Komplett Bank til slutten av andre kvartal i år. Nøyaktig tidspunkt for overtakelsen vil bli bestemt nærmere, men styret starter umiddelbart prosessen med å finne ny sjef for banken.

– Jeg tar avskjed med en svært erfaren og dyktig organisasjon, så vel som et tett lederteam. Avgangen kommer med blandede følelser. Å være konsernsjefen i Komplett Bank har vært et privilegium. Jeg er sikker på at banken vil fortsette å vokse og utvikle seg vellykket fremover, sier Haglund i en melding.

Han legger til at han vil bruke våren til å avslutte jobben på best mulig måte og sørge for en sømløs overgang til ny adm. direktør.

Styreleder Stig Eide Sivertsen sier at han gjerne skulle hatt med Haglund lenger på laget.

– Vi er lei oss for at vi mottok oppsigelsen til Jan. Samtidig forstår vi fullt ut Jan sin beslutning om å ta stillingen som administrerende direktør for Entercard i Stockholm, Sverige, der han bor sammen med familien.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch