FinansWatch

Himla Banktjenester med utlån på over 1 milliard kroner

Himla Banktjenester har lånt ut over en milliard kroner etter et drøyt halvår i drift. Nå er de optimistiske for 2021.

Kristoffer Giertsen er leder for Himla Banktjenester. | Foto: Himla.no

Himla banktjenester, som ble lansert som et supplerende lavpriskonsept til Himla boligmegling, i midten av juni, har blitt en suksess for Fana Sparebank.

Konseptet går ut på at alle får den samme renten på boliglånet så lenge de kan stille med 25 prosent egenkapital, og ambisjonen er at rentenivået skal være en av de tre laveste på Finansportalen til enhver tid.

– Det er ufattelig spennende å være en del av den fantastiske utviklingen til banken, sier Kristoffer Giertsen, leder for Himla Banktjenester i en pressemelding.

Etter kun to måneder hadde de nådd budsjettene og lånt ut 500 millioner.

– Vi hadde noen fantastiske første måneder, men vi var klar over at den samme utviklingen ikke kunne fortsette for alltid. Etter å ha lansert Himla fra hjemmekontor midt i koronakrisen, er det herlig å kunne fortsette veksten i 2021 og samtidig videreutvikle tjenestene våre, fortsetter Giertsen.

Himla har også vært en sterk bidragsyter til at Fana Sparebank i november registrerte den høyeste veksten i sin 143 år lange historie.

I dag tilbyr Himla boliglån, kredittkort og forbrukslån, men de har planer om å videreutvikle produktporteføljen med flere banktjenester.

– Himla skal tilby smarte og rimelige banktjenester til den moderne forbruker. Vi er trygge på at kombinasjonen av god pris, digitale søknader og engasjerte ansatte med glimt i øyet, settes pris på av nåværende og fremtidige kunder. Vi gleder oss, avslutter Giertsen.

Lisbeth K. Nærø i Fana Sparebank: – Vi legger oss helt flate og tar kritikken svært alvorlig

Himla-satsningen ga milliardvekst for Fana Sparebank 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch